Vendingbikes voor uw bakfiets voor professioneel gebruik

 

 

Vendingbikes voorziet in de groeiende vraag naar bakfietsen voor professioneel gebruik. Wij bouwen innovatieve bakfietsen geheel op maat en volledig naar uw wens in onze eigen werkplaats. Ons aanbod van zakelijke bakfietsen is breed ; of het nu gaat om een bakfiets voor promotie doeleinden, een bakfiets voor de verkoop van goederen op straat, of bakfietsen voor transport van goederen of (gekoelde)etenswaren, wij denken met u mee en komen samen met u tot een goed passend product dat praktisch is, mooi is en bovendien betaalbaar blijft !  Klik hier om een indruk te krijgen van de bakfietsen die wij eerder bouwden.

De Bakfiets als marketingtool :

De Bakfiets is een zeer goed en flexibel inzetbaar medium voor marketing en promotie doeleinden. Een bakfiets is van nature al een goede blikvanger, aanvullend kan een bakfiets worden voorzien van  3 of 4-zijdige reclame uitingen, bijvoorbeeld door bestickering of complete branding. Ook kunnen wij uw logo's met een CNC gestuurde machine in het hout frezen. 

Bakfietsen zijn zeer goed te gebruiken voor flyer- of sample actie op locatie en in de (binnen)steden waar het gebruik van grotere promotiewagens steeds moeilijker wordt. 

Ook voor in-shop promotie,  shop-in-shop concepten, beurzen, events en product demonstraties zijn bakfietsen zeer geschikt. Bakfietsen zijn flexibel inzetbaar, eenvoudig te verplaatsen, vallen op binnen een winkel, zijn voorzien van een eigen opslagruimte, zijn duurzaam en daarnaast uiterst kosteneffectief. De Bakfiets als transportmiddel:

In een wereld waarin we niet langer zorgeloos en oneindig gebruik kunnen blijven maken van milieubelastende vervoersmiddelen worden maatregelen genomen die het gebruik van dit soort vervoersmiddelen beperken. Gebieden in grote steden worden steeds lastiger te bereiken, er komen steeds meer milieu zones. In deze wereld moeten wij omzien naar alternatieve wijzen van vervoer en al omziend kunnen wij ook terugkijken naar hoe het transport vroeger was geregeld. In die tijden was de bakfiets een onderdeel van het normale straatbeeld en als je je daar wat verder in verdiept dan is dat zo gek nog niet. 

Bakfietsen lijken ook vandaag de dag het ideale transportmiddel voor de dicht bewoonde gebieden: wendbaar, schoon en goedkoop. Je kunt doorrijden tot in de nauwste straatjes en je mag in gebieden komen waar verboden of venstertijden voor (diesel)busjes gelden. Onze bakfietsen zijn bijna altijd voorzien van elektrische trapondersteuning waardoor het fietsen relatief weinig inspanning kost. Ook het warm - of juist gekoeld- transport van voedsel is voor ons geen probleem, door innovatief gebruik van technische middelen uit de mobiele industrie kunnen wij altijd voorzien in een technische oplossing. 


 

Onze werkwijze:

In eerste instantie stellen wij samen met u vast welk fietsframe het beste past bij uw activiteiten. Wordt een fiets voornamelijk gebruikt voor promotiedoeleinden op bijvoorbeeld beurzen, dan worden er andere eisen aan een frame gesteld dan wanneer een fiets echt wordt gebruikt om er dagelijks mee de weg op te gaan. Wij maken daarom gebruik van verschillende frames, ieder met hun eigen specifieke voor- en nadelen en uiteraard ook met prijsverschillen. 

Nadat de keuze voor het geschikte frame is gemaakt wordt er op dat frame een opbouw geplaatst. De opbouw moet daarbij vooral praktisch zijn zodat u zonder beperkingen uw werk kunt doen. Daarnaast moet de opbouw er ook aantrekkelijk uitzien. Wij besteden daar veel aandacht aan omdat een mooie bakfiets een echte Eyecatcher is, een opvallend object waar niemand zonder glimlach aan voorbij zou mogen gaan. Zeker als het gaat om een bakfiets voor de verkoop van producten op straat (wat men vroeger “Venten” noemde) is de presentatie van de fiets van groot belang. Omdat wij maatwerk leveren kunnen wij iedere bakfiets in iedere gewenste stijl leveren. Van strak en modern tot retro look, strak in kleur gespoten multiplex of gelakt massief hout, de mogelijkheden zijn eigenlijk onbeperkt.


Meer informatie over hoe wij onze fietsen bouwen treft u op de pagina Werkwijze

 


Bakfiets gebouwd voor de verkoop van kratjes aardbeien
Bakfiets professioneel gebruik

Basis bakfiets

Zakelijke bakfiets


Op de pagina Projecten ziet u voorbeelden van bakfietsen die wij hebben gebouwd voor klanten die u zijn voorgegaan. Wij hopen u zo een indruk te kunnen geven van wat wij doen. 

Bent u op zoek naar een bakfiets en ziet u op onze website niets staan wat zou kunnen voldoen aan uw wensen ?  Dan nodigen wij u van harte uit om contact met ons op te nemen, hier niet zichtbaar betekend namelijk niet dat wij het niet voor u kunnen maken ! 

 

 


Onze werkplaats aan de Platinastraat 8N in Schoonhoven :

 


U kunt ons bereiken via het Contactformulier of via een E-mail aan:  info@vendingbikes.eu   Bellen mag natuurlijk ook : 06-53641430

 

 

 

 

 


 

   Vendingbikes is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam onder nummer : 24472281

Alle afbeeldingen op deze website copyright Vendingbikes, ongeautoriseerd  gebruik niet toegestaan.