Vendingbikes bakfiets voor professioneel gebruik

 

Op deze pagina ziet u voorbeelden van recent door ons gebouwde maatwerk bakfietsen.

In opdracht van Gerbera United bouwden wij deze fiets die wordt gebruikt als mobiele bloemen markt waarmee de bloemenkweker haar klanten het enorme assortiment Gerbera's presenteert.Deze Fiets wordt gebruikt op een school, leerlingen presenteren de door hun gemaakte projecten aan ouders of medeleerlingen en leren zo ook de commerciële kneepjes van het vak. 

 

 

Deze Oude Batavus bakfiets is door onze klant zelf aangekocht en bij ons afgeleverd met de vraag of wij de fiets konden voorzien van een dak met logo's.
Deze vergaderbakfiets hebben wij in opdracht van een welzijnsstichting gebouwd. Op locatie aangekomen wordt de bakfiets binnen 5 minuten omgebouwd tot een grote vergadertafel. Stoelen, koffie en thee worden vervoerd in de bak. Zo ontstaat een laagdrempelige mobiele vergaderlocatie midden in de wijk waar vrijwilligers van de stichting in gesprek kunnen gaan met wijkbewoners over wat er leeft in de wijk.

 

 

Vergaderbakfiets

 

Bakfiets vergadering
Vergader bakfiets

Bakfiets voorzien van koeling, staat in de lobby van een hotel zodat gasten een gratis drankje kunnen nuttigen bij het in/uitchecken

 

 


Bakfiets voor de presentatie van navulbare waterflesje

Bakfiets voor de presentatie van navulbare waterflessen


 Bakfiets voorzien van mobiele koeling met waterpomp en speciale kraan waarmee navulbare waterflesjes kunnen worden gevuld.

Presentator in Classic uitvoering voor promotie van diverse goederen.