Vendingbikes voor uw bakfiets voor professioneel gebruik

 

Op deze pagina ziet u voorbeelden van recent door ons gebouwde maatwerk bakfietsen.

 

Deze Bakfiets bouwden wij in opdracht van de grafische ontwerpafdeling van Bobbejaanland in België. Deze fiets zal worden ingezet voor promotiedoeleinden.


  Bakfiets in Haringkar stijl, groot dak van 240x240 gedeeltelijk in te klappen en door 1 persoon binnen 10 minuten op te zetten
Voor een gemeente bouwden wij deze bakfiets die zal worden gebruikt voor promotie activiteiten en om gesprekken aan te gaan met bewoners in de wijken. Gebouwd van sloophout voor een authentieke uitstraling. Voorzien van o.a. een mobiele 230V stroomvoorziening, zonnepanelen en koffieapparaat. Aan de lange zijde van de fiets is een in twee delen opklapbare tafel aangebracht. Als deze 1 x wordt opengeklapt ontstaat er een display waarop bijv. foldermateriaal kan worden gepresenteerd. Klapt men de tafel 2 x uit dan ontstaat een tafel. Voorzieningen voor het opladen van laptop en telefoon zijn uiteraard ook aanwezig.


BLOEMENFIETS


In opdracht van Gerbera United bouwden wij deze fiets die wordt gebruikt als mobiele bloemen markt waarmee de bloemenkweker haar klantenhet enorme assortiment Gerbera's presenteert.


AANDEBAKFIETS

In opdracht van een reclamebureau bouwden wij deze bakfiets voor inzet bij een project om jongeren "aan de bak" te helpen. Het frame is een oude Apollo bakfiets dat wij hebben opgeknapt. De opbouw hebben wij gemaakt van watervast multiplex dat in kleur is gelakt en daarna is voorzien van folie om de branding te verwezenlijkenDeze Fiets wordt gebruikt op een school, leerlingen presenteren de door hun gemaakte projecten aan ouders of medeleerlingen en leren zo ook de commerciële kneepjes van het vak. 

 

 

Deze Oude Batavus bakfiets is door onze klant zelf aangekocht en bij ons afgeleverd met de vraag of wij de fiets konden voorzien van een dak met logo's.
Deze vergaderbakfiets hebben wij in opdracht van een welzijnsstichting gebouwd. Op locatie aangekomen wordt de bakfiets binnen 5 minuten omgebouwd tot een grote vergadertafel. Stoelen, koffie en thee worden vervoerd in de bak. Zo ontstaat een laagdrempelige mobiele vergaderlocatie midden in de wijk waar vrijwilligers van de stichting in gesprek kunnen gaan met wijkbewoners over wat er leeft in de wijk.

 

 

Vergaderbakfiets

 

Bakfiets vergadering
Vergader bakfiets

Bakfiets voorzien van koeling, staat in de lobby van een hotel zodat gasten een gratis drankje kunnen nuttigen bij het in/uitchecken

 

 


Bakfiets voor de presentatie van navulbare waterflesje

Bakfiets voor de presentatie van navulbare waterflessen


 Bakfiets voorzien van mobiele koeling met waterpomp en speciale kraan waarmee navulbare waterflesjes kunnen worden gevuld.

Presentator in Classic uitvoering voor promotie van diverse goederen.