Vendingbikes bakfiets voor professioneel gebruik

 

Onze producten

 

Bakfiets Oud-Hollands.

De perfecte basis voor de verkoop van diverse producten. Met een maximum laadgewicht van 280 Kg een betrouwbaar werkpaard.  De bak is gemaakt van watervast verlijmd Multiplex met Teak bovenlaag welke Hoogglans is afgewerkt met een blanke laklaag. Afmetingen van de houten bak 35 CM hoog, 90 CM breed en 190 CM lang. Bak kan worden voorzien van scharnierend deksel en optioneel kan het deksel worden gedeeld zodat het in 2 delen open kan. Stalen frame, bak gedragen op 2 stuks veerbladen. 6 Versnellingen d.m.v. Shimano derailleur. Sturmey Archer trommelrem met handrem. PVC dak op demonteerbaar stalen frame. Totale lengte van de bakfiets is 315 CM. Scharnierpunt van het frame voorzien van twee stuks conische lagers.  Ook leverbaar met Elektrische trapondersteuning.

 

 

 

Onbeperkte Mogelijkheden.

Deze basis bakfiets kan worden voorzien van vele voorzieningen. 12V accu's met daaraan gekoppeld een omvormer voor de levering van 230V. Zo kunnen bijvoorbeeld warmhoud pannen voor Soep worden aangesloten. Of een Hotdog warmer, Poffertjespan, Wafelijzer, ...... Daarnaast is er voldoende ruimte voor een watertank met pomp zodat een kraan en spoelbakje gemonteerd kunnen worden.

Handrem Mechanisme 

Pizza Buzz. 

Dit is de ideale fiets voor het bezorgen van maaltijden

• Warme maaltijden komen ALTIJD warm bij uw klanten aan.
• Thermobox met hoge thermische stabiliteit.
• Voorzien van een 12V/100W verwarmingselement, verwarmt in 5 minuten tot 75 graden en houdt de maaltijden warm ongeacht de duur van de rit.
• Uitstekende isolatie (van - 40 ° tot +120 ° C).
• Hygiënisch en Vaatwasmachine- bestendig.
• Ingebouwde Compressor koeling op 12V accu.
• Salades en frisdranken komen gegarandeerd koud aan bij uw klant.
• -18°C tot +10°C (bij een omgevingstemperatuur van 32°C

• E-Bakfiets voorzien van Elektrische trapondersteuning.

• 36V/250W Electromotor ingebouwd in Achterwiel.


De Vendingmaster


Dit is het topmodel uit ons product assortiment, de absolute Master onder de VendingCharts.

Met een laadgewicht van 500Kg en de zeer royale afmetingen van het werkblad van maar liefst 190 cm x 112 cm biedt deze mobiele winkel je voldoende ruimte voor het bereiden en presenteren van alle spijzen en dranken. Stable business heeft een solide basis nodig dus is hier gekozen voor een 4-wielige basis, ook met een vol beladen bak blijft deze fiets altijd stabiel en goed bestuurbaar. Hydraulische bediende schijfremmen zorgen er voor dat je ook op tijd stil komt te staan. Elektrische (48 Volt) trapondersteuning gemonteerd op de achteras helpt je mobiele shop voorwaarts.

Verder is De Vendigmaster voorzien van vele voorzieningen : 12 Volt Accu boordsysteem met een 100Ah Accu, 2000W omvormer naar 230V. Zonnepanelen laden de Accu's bij zodat je zonder problemen een dag van stroom bent voorzien. Standaard voorzien van : Verlichting boven het werkblad, Gootsteen met Kraan, schoon-en vuilwater tanks, waterpomp, 1 pits gascomfort, 52 Liter Koelkastje. 

 


bakfiets spoelbak

Groot werkblad met spoelbak en stromend water


Vendingchart professional


Bakfiets gas

1 pits gasstel standaard aan boord  

 

IJSCO fiets

Diverse modellen en uitgebreide informatie op de speciale pagina    IJSCOFIETSEN

 

 

bakfiets met koeling

Thermostaat geregelde koeling

Icebike Ijscofiets


 

 

                             

Woodstock

Budget bakfiets geschikt voor de verkoop van voedsel en dranken.

Houten bak gemaakt van watervast verlijmd multipex. Hoogglans afgewerkt met blanke lak. Standaard voorzien van RVS wasbak, kraan, waterpomp en watertank en uiteraard....een parasol !

Bak voorzien van 3 stuks Acryl glas displays, lade en twee aparte opslagruimten.

Afmetingen bak : LxBxH 120 x 65 x 67 CM. Totale lengte van de fiets 236 CM.

Ook leverbaar met Elektrische Trapondersteuning.

 

 

 

 

 

 


 

De Presentator

Presentator is een bijzondere fiets. Uitermate geschikt voor promotie doeleinden. Zet deze fiets met je dagaanbieding voor de winkeldeur en niemand zal deze ongemerkt voorbij lopen. 4 uitneembare Rotan manden worden standaard meegeleverd !

Onderstaand een voorbeeld van een Presentator bakfiets die geheel is omgebouwd met een compleet andere uitstraling. De mogelijkheden zijn oneindig.

 

 

Black Knight

Black Knight is een de-luxe bakfiets, geschikt voor de verkoop van dranken, voedsel en waren die koeling behoeven.

Standaard voorzien van RVS spoelbak met kraan en stromend water, 8-vaks gekoelde RVS salade-of ijs bar, 4 Acryl displays, LED verlichting onder het dak, Opslag box boven het achterwiel. Hydraulische Schijfremmen voor, V-Brakes op het achterwiel. 36V/10Ah Lithium accu voor de stroomverzorging van de 150W Elektrische trapondersteuning. Accu voor 12V  boordstroom voorziening. Afmetingen van de bak : 150 x100 x 68 Cm.
 

RVS Spoelbak met kraan en stromend water standaard ingebouwd

 

Extra opslag ruimte


Gekoelde RVS bakken houden uw waren vers


Apparatuur

Naast bakfietsen leveren wij alle apparatuur die nodig is om je fiets gebruiksklaar te maken.


Wij zijn dealer van Fracino en Bezzera Professionele Espresso apparatuur. Dit zijn speciale machines die geschikt zijn voor mobiel gebruik. De espresso machines werken op gas en leveren buitengewone prestaties.

Luigi Brezzera is trouwens de uitvinder van de espressomachine, hij presenteerde de eerste Espresso Machine in 1906 op een beurs in Milaan. Je kunt dus vertrouwen op een eeuw expertise in het maken van professionele Espresso apparatuur.

Fracino is een zeer vooraanstaande fabrikant van Espresso Machines. Deze worden gebouwd in Birmingham UK en ironisch genoeg exporteren zij jaarlijks grote aantallen Espresso Machines naar Italië. Zij zijn in het bezit van verschillende toegekende Awards, een speler van formaat dus !