Vendingbikes voor uw bakfiets voor professioneel gebruik

 

Hergebruik en restauratie van oude bakfietsen

Naast het leveren van nieuwe bakfietsen zijn wij ook gespecialiseerd in het hergebruiken van authentieke oude bakfietsen. Sommige klanten geven de voorkeur aan een echt ouderwetse bakfiets, de uitstraling van deze fietsen is uniek en staat garant voor een glimlach en compliment van het publiek. Zodra er een geschikte fiets is gevonden (dit kunnen wij ook voor u verzorgen) brengen wij deze weer tot leven, of beter gezegd ; wij geven deze fietsen een tweede leven. Zo bouwen wij de authentieke fietsen om en maken ze geschikt voor het beoogde hedendaagse gebruik zonder afbraak te doen aan de nostalgische waarden. 

Werkzaamheden die wij o.a. voor u kunnen uitvoeren : 

- Reparatie van Frame, Wielen en Remmen, 

- Herstellen of Vervaardigen van nieuwe houten bakken, 

- Bakfietsen voorzien van een luifel, 

- Bakfietsen voorzien van Elektrische trapondersteuning, 

- Inbouwen van koeling, Inbouw van accu's en omvormers 12 naar 230 Volt 

- Conversie naar Coffeebikes, etc. 

Kwalitatief zijn de authentieke bakfietsen in de meeste gevallen heel goed en wij durven ook te stellen dat een fiets die inmiddels 70 jaar oud is naar alle waarschijnlijkheid een geheel nieuwe fiets ruimschoots zal overleven. Het hergebruiken van een authentieke bakfiets is meestal niet heel veel goedkoper dan het aanschaffen van een nieuwe bakfiets. Onderdelen zijn vaak niet-of moeilijk-te verkrijgen en dat vraagt dus veel inventiviteit en arbeidsuren. Dat het toch de moeite loont mag blijken uit de onderstaande foto's van een door ons verbouwde antieke bakfietsen.


 

 

 

 

De bovenstaande foto's geven een weergave van de gemiddelde staat waarin wij fietsen binnen krijgen.Onderstaand wat foto's van dezelfde fietsen die na restauratie onze werkplaats hebben verlatenWij adviseren en helpen graag met het verwezenlijken van je projecten.